Review: Αυθεντική σημαία ΠΑΣΟΚ




Αγαπητοί αναγνώστες σήμερα θα σας παρουσιάσω την κριτική μου για το προϊόν "Αυθεντική Σημαία ΠΑ.ΣΟ.Κ"

Πρόκειται για μια αυθεντική σημαία ΠΑ.ΣΟ.Κ, διαστάσεων 50*43 εκ. Το υλικό κατασκευής της είναι συνθετικό ύφασμα (ακρυλικές ίνες) σε πράσινο και λευκό χρώμα. Το σχέδιο της είναι το σήμα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος με ανεστραμμένα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται  για έναν στυλιζαρισμένο λευκό ήλιο ο οποίος ανατέλλει και ακριβώς από κάτω η λέξη ΠΑΣΟΚ γραμμένη επίσης με λευκά γράμματα σε πράσινο φόντο.

Τη σημαία τη δανείστηκα από ένα γραφείο του ΠΑ.ΣΟ.Κ περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, δεν υπήρχε κανένας στο γραφείο εκτός από την εν λόγω σημαία και μερικές συσκευασίες Pampers. Ο εκτυφλωτικός πράσινος ήλιος του σοσιαλισμού μου άνοιξε τα μάτια και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο κάλεσμά του. Οπότε εισήλθα στα γραφεία και δανείστηκα τη σημαία με σκοπό να τη χρησιμοποιήσω για να μεταδώσω το αιώνιο και πανανθρώπινο μήνυμα της σοσιαλιστικής ιδέας έτσι όπως διαμορφώθηκε από την κλασσική περίοδο του ΠΑ.ΣΟ.Κ



Η σημαία (όπως και όλα τα έργα του ΠΑ.ΣΟ.Κ) είναι εξαιρετικής ποιότητας, με προσεγμένες ραφές, φτιαγμένη για να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου και τις κακουχίες. Μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής χρήσης και χωρίς να έχει πλυθεί ούτε μία φορά δεν έχω παρατηρήσει καμία φθορά τόσο στο κυρίως μέρος της σημαίας όσο και στις ραφές ενώ επίσης δεν έχει υπάρξει αποχρωματισμός του υλικού. Πρόκειται για μια σημαία που θα σας συντροφεύσει για μία ζωή.



Η αυθεντική σημαία ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί να διπλωθεί σε μέγεθος περίπου 6*6 εκ και να μπει εύκολα στην τσέπη του σακακιού σας έτσι ώστε να την έχετε πρόχειρη και πάντα μαζί σας σε περίπτωση που σας χρειαστεί. Τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι:

-Άνοιγμα σαμπάνιας σε εγκαίνια τούνελ μετροπόντικα.
-Άνοιγμα σαμπάνιας σε εγκαίνια εθνικής οδού.
-Άνοιγμα σαμπάνιας σε εγκαίνια κομματικού γραφείου.
-Άνοιγμα σαμπάνιας σε εγκαίνια νοσοκομείου, κέντρου υγείας ή κοινοτικού ιατρείου.
-Άνοιγμα σαμπάνιας σε εγκαίνια νυχτερινού κέντρου διασκεδάσεως.
-Ζεϊμπέκικος χορός.
κ.α.

Την αυθεντική σημαία ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε και σαν μαντήλι προσώπου σε περίπτωση ξαφνικής πορείας ή ξαφνικού ψύχους. Το πράσινο είναι πάντα μέσα στην μόδα οπότε μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά στυλ ντυσίματος.

Προτείνω ανεπιφύλακτα την "αυθεντική σημαία ΠΑ.ΣΟ.Κ". Πρόκειται για την καλύτερη σημαία που έχω συναντήσει έως τώρα. Σαν σκορ δεν μπορώ παρά να της βάλω 5/5 ήλιους 

☀️☀️☀️☀️☀️


cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου