ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΒΑΡΙΑ




Φαινόταν από το πρωί ότι δε θα ήταν μια συνηθισμένη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα οξυμένα. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από χιλιόμετρα. Η κυβέρνηση άρχισε τη συζήτηση κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι δεν δίνει βαρύτητα στα επιτεύγματα της κυβέρνησης και ότι στοχεύει στο χάος και την αναρχία.

Η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας ότι αυτοί είναι πολύ βαριοί χαρακτηρισμοί για να λέγονται για ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σχηματίζει λυκοφιλίες με το ακροδεξιό κόμμα και τους ψυχοπαθείς ψεκασμένους.
Οι ψεκασμένοι με τη σειρά τους ήθελαν να καταθέσουν ερώτηση στη βουλή για τα chemtrails και για τη θεωρία που διάβασε ο πρόεδρός τους (και υπουργός Εθνικής Άμυνας) ότι οι Εβραίοι δεν φορολογούνται, με τον πρόεδρο της βουλής να προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι θα πρέπει να σεβαστούν το βάρος και τη σημαντικότητα της σημερινής συζήτησης.

Το ακροδεξιό κόμμα μιλούσε για σπασίματα κεφαλιών, χεριών και ποδιών και συνιστούσε ότι η χώρα πρέπει επιτέλους να ξαναμπεί στο γύψο, άποψη με την οποία συμφωνούσαν ένας τηλεπλασιέ, ένας τσεκουράτος και ένας μπούλης πρώην πεζοναύτης.

Το ακροδεξιό κόμμα που συγκυβερνούσε με τη σειρά του υποστήριξε ότι η κυβέρνηση σήκωσε το βάρος της αναστήλωσης της χώρας και ότι το μόνο που έκανε η αντιπολίτευση ήταν να ασκεί στείρα κριτική.
Δυστυχώς για όλους αυτούς, η άγνοια τους για τις ανακαλύψεις της σύγχρονης φυσικής και αστρονομίας, τους οδήγησε σε ένα φρικτό τέλος: Η αίθουσα της βουλής κατέρρευσε εξ αιτίας του βάρους της συζήτησης και των βαρέων χαρακτηρισμών που αντάλλαζαν τα κόμματα της βουλής, σπάζοντας το χωροχρονικό συνεχές και δημιουργώντας μια ανωμαλία, μια μαύρη τρύπα η οποία τους ρούφηξε όλους όπως μια δίνη ρουφάει τους φελλούς που πλέουν στην επιφάνεια του νερού.

Ερευνητές από το Cern που κλήθηκαν να ελέγξουν το περίεργο και πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο από κοντά αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Την επομένη η προσωρινή κυβέρνηση της χώρας προκήρυξε πρόωρες εκλογές.

Το κομμουνιστικό κόμμα το οποίο απείχε από τη συζήτηση έκανε λόγο για προβοκάτσια και δάκτυλο του ιμπεριαλισμού.
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου