Review: Αυθεντικός αναπτήρας ΚΝΕ



Αγαπητοί αναγνώστες σήμερα θα σας παρουσιάσω την κριτική μου για το προϊόν "Αυθεντικός αναπτήρας Κ.Ν.Ε".

Πρόκειται για έναν αναπτήρα βουτανίου με πιεζοηλεκτρικό μηχανισμό ανάφλεξης. Το υλικό κατασκευής του είναι πλαστικό σε λευκό χρώμα με μαύρο μεταλλικό μηχανισμό. Πάνω στο κυρίως σώμα του από τη μία πλευρά υπάρχει με κόκκινους χαρακτήρες η λέξη ΚΝΕ (Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας) και ένα σφυροδρέπανο. Πάνω στο μηχανισμό υπάρχει επίσης και επιλογέας για το πόσο δυνατή θέλουμε να είναι η φλόγα.

Στην άλλη πλευρά και με μαύρους χαρακτήρες υπάρχει το σύνθημα "Τελευταίοι Επαναστάτες; Θα θέλανε..." και αριστερά του συνθήματος μια ασπρόμαυρη εικόνα των παππούδων σας. 



Στο κάτω μέρος υπάρχει αυτή η τρύπα που υποψιάζομαι ότι είναι για επαναγέμισμα ή κάτι τέτοιο αν και δεν χρειάζεται μιας και η φλόγα της επανάστασης δε σβήνει ποτέ.


Μιλώντας για τη φλόγα μπορώ να πω ότι ακόμα και στη μεσαία σκάλα είναι αρκετά δυνατή οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή στη χρήση.

Τον αναπτήρα τον αγόρασα δύο ευρώ από μια κοπέλα της ΚΝΕ. Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι δεν καπνίζω και αγόρασα τον αναπτήρα μόνο και μόνο επειδή ήταν κοπέλα με ιδιαίτερα προσόντα και όχι ένας generic ΚΝίτης με μπλουζάκι ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τζιν μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι και τσαλακωμένο Ριζοσπάστη στην κωλότσεπη. Πολύ καλή κίνηση μάρκετινγκ.

Ο αυθεντικός αναπτήρας ΚΝΕ έχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες χρήσεις. Κατ' αρχήν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε συναυλίες έντεχνων καλλιτεχνών όπως Γιάννης Χαρούλης, ο άλλος με τα γυαλιά, ο τρίτος με τη μαντίλα, ο Πλιάτσικος κ.α. Τη στιγμή λοιπόν που σκάει το χιτάκι και όλοι ανάβουν αναπτήρα, εσείς μπορείτε να αναλογιστείτε τις λάθος αποφάσεις στη ζωή σας που σας οδήγησαν σε αυτή τη συναυλία και να αυτοπυρποληθείτε σαν Θιβετιανός μοναχός.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα χρήση είναι απλά να τον αφήσετε στο οικογενειακό τραπέζι σε κάποια γιορτή και να ακούσετε τον θείο σας να βγάζει λόγο για το πως η "γενιά της μεταπολίτευσης και του Πολυτεχνείου, αυτοί οι αλήτες του Σώρρος και των λουμινέτων μας κατέστρεψαν οι κωλομασώνοι, Γιωργάρας Παπδόπουλος ρε μια χούντα μας σώνει ρεεεε, ξύπνα ρε που σας κοιμίζουν τα κουμούνια".

Εκείνη τη στιγμή βέβαια αξίζει να βγάλετε από την τσέπη σας το δίφυλλο και να γίνετε ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο σας το σόι. 


Τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν απωθητικό αστών και μονοπωλίων. Μια και μόνο εμφάνιση του αυθεντικού αναπτήρα ΚΝΕ θα κάνει κάθε αστό σε κοντινή απόσταση να τρομάξει και να κρεμαστεί από μόνος του.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τον αυθεντικό αναπτήρα ΚΝΕ. Κανονικά θα σας έλεγα να προσέξετε τις κινέζικες απομιμήσεις αλλά ως γνωστόν η ΚΟΕ και οι Μαοικοί έχουν μπει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν γίνει κυβέρνηση οπότε δενμπαίνουν καν στον κόπο για εξορμήσεις με φυλλάδια και αναπτήρες.

Εξαιρετικός αναπτήρας
5/5 σφυροδρέπανα 
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

3 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό review! Έχω εναν αυθεντικό αναπτήρα ΚΝΕ και με χει βγάλει ασπροπροσωπο σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Στάθη ο αυθεντικός αναπτήρας ΚΝΕ είναι ο μόνος αναπτήρας που χρειάζεσαι.

      Διαγραφή
  2. πολυ καλος για τη τιμη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή