ΡΟΚΥ 666



Είχε ξυπνήσει σε μια ξαπλώστρα. Χθες το βράδυ είχε πιει έξι μπυρες, τρία τζόνι κολα και μισό κιλό ρακί.

"Ρε θα το πιούμε αυτό το ξέπλυμα που λέτε εσείς πρεντο, φρεντο, σκέντο πωσκατατολετε, φέρε μου ένα ζεστό ελληνικό καφέ να γιάνω πρωί πρωί και θα το πιούμε και αυτό" είπε ο Τάσος Παπαδόπουλος στον σερβιτόρο που ήρθε να πάρει την παραγγελία του, ομπρέλα νο 4 στο τοπικό καφέ "Καφέ Τζον" στην παραλία της Μαμούλαινας.

Το γκαρσόνι έφυγε, ο Τάσος άναψε ένα τσιγάρο και είπε δυνατά στην άγνωστη οικογένεια της διπλανής ξαπλώστρας: "Αααα όλα κι όλα, εγώ το πρωί αν δεν πιω τον ελληνικό μου τον καφέ δεν μπορώ να ξυπνήσω, απορώ με σας τους νέους πως μπορείτε να πίνετε αυτό το νεροζούμι, δεν ξέρετε από καφέδες".

Η διπλανή οικογένεια Σουηδών δεν κατάλαβε τίποτα από τον περίεργο τύπο της διπλανής ξαπλώστρας επειδή δεν μιλούσαν ελληνικά.

"Τζερμαν, τζερμαν; χαιλχιτλερ, Μερκελ και ο άλλος ο σόμπες; Ααα ρε Τσίπρας σας χρειάζεται, Ελλάδα ρε, ήλιος και αμμουδιά ρε γερμαναραδες, φιλότιμο ρεεεεε" και έδωσε μια φιλική φάπα στον Σουηδό.

Ο σερβιτόρος του έφερε τον καφέ σε ενα χάρτινο κυπελλάκι.

Ο Τάσος έδωσε 25 λεπτά του ευρώ στον σερβιτόρο και του είπε:
"Εγώ τόσο τον παίρνω, αν έχεις κανα πρόβλημα πες στο αφεντικό να έρθει να μου κάνει φασαρία εδω. Εγώ το έχτισα αυτο το μαγαζί μικρέ, τσακίδια τώρα.

Ρούφηξε τον καφέ του (που ήταν κατά 67% γενετικό υλικό του σερβιτόρου) και άφησε μια δυνατή πορδή να ακουστεί σε όλη την παραλία.

"Γαμώ του μασωνους μέσα γαμώ, που την κονόμησες την πουτανίτσα ρε μπαγάσα; Ωραίο μωρό" είπε στον διπλανό Σουηδό και του έκλεισε το μάτι. Εκείνος κατάλαβε από το ύφος το περιεχόμενο τυ σχολίου του Τάσου και του ζήτησε να τους αφήσει ήσυχους.

Ο Τάσος εξέλαβε την απάντηση ως προσβολή και άρχισε να λέει κάτι για φούρνους, άουσβιτς και πως η Γερμανία θέλει μπόμπες κάθε βδομάδα γιατί το είχε πει ο Καραισκακης και εκανε να πάει να χτυπήσει τον Σουηδό.

Ο Σουηδός πρωταγωνιστής του Ροκυ 4 Ντολφ Λούντγκρεν έπιασε τον Τάσο και του έχωσε το κεφάλι στην άμμο. Το γκαρσόνι τον αναγνώρισε και του ζήτησε αυτόγραφο.
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου