Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ




Τα παιδιά (Σοφιλένια, 11- Φανημαρία, 12) ήταν τα κλασσικά κακομαθημένα κωλόπαιδα που συναντάς σε κάθε παραλία. Από τις 10 το πρωί που ξυπνούσαν μέχρι τις 12 το βράδυ που έπεφταν σε θερινή νάρκη ούρλιαζαν συνέχεια, πέταγαν πέτρες και χαλίκια στους λουόμενους, έφτυναν το φαγητό, ενοχλούσαν τα κατοικίδια και φρόντιζαν να σκορπίζουν τα παιχνίδια, τις πετσέτες τους, τα μπαλάκια του τέννις και τα βατραχοπέδιλα τους σε όλη την παραλία. Οι γονείς, νεόπλουτοι ψιλοκομπιναδοροι του χρηματιστηρίου, ΠΑΣΟΚ, φρόντιζαν να τους αγοράζουν ότι τράβαγε η ψυχή τους για να κερδίσουν δευτερόλεπτα ηρεμίας. Το μόνο που της έκανε πραγματικά να σκάσουν όμως ήταν εκείνο τπ πλαστικό φουσκωτό ζωάκι.

Όχι ότι έπαιζαν μαζί του βέβαια. Απλά το χρησιμοποιούσαν για να τη σπάσουν ακόμα περισσότερο στους λουόμενους: το πέταγαν πάνω σε ανυποψίαστους παραθεριστές που έπαιρναν την μεσημεριανή σιέστα τους πάνω σε ξαπλώστρες, έκαναν τα υπόλοιπα παιδιά να ζηλέψουν, είχαν πάρει μαρκαδόρο και είχαν γράψει αισχρολογίες πάνω του για να τσαντιστούν τους ηλικιωμένους και χρησιμοποιούσαν τον εντυπωσιακό όγκο του για να ενοχλήσουν τις διπλανές ξαπλώστρες.

Μέχρι που μια μέρα το φουσκωτό ζωάκι έσκασε από το τσιγάρο ενός εκνευρισμένοι παραθεριστή.

Τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν περισσότερο από ποτέ και να βρίζουν τους πάντες. Οι γονείς τους αναγκάστηκαν να τα μαζέψουν και να φύγουν.

Το ίδιο απόγευμα τα κορίτσια έβγαλαν όλη την οργή τους πάνω στο φουσκωτό ζωάκι. Αφού τπυ πάτησαν και ούρησαν πάνω του, το έκαψαν και το έθαψαν πρόχειρα στην παραλία.

Κακή ιδέα βέβαια μιας και η παραλία ήταν αρχαίο πελασγικό νεκροταφείο. Αρχαία οργή γέμισε το φουσκωτό ζωάκι και του έδωσε συνείδηση. Αντί για αέρα φούσκωσε με μίσος για την ανθρωπότητα. Κατέστρωσε το σχέδιο του: θα γέμιζε κάθε παραλία του κόσμου, από ξεχασμένο φουσκωτό σε επαρχιακό μπακάλικο θα γινόταν ένα σύμβολο στάτους.

Και τότε θα χτυπούσε. Θα έπαιρνε εκδίκηση από την ανθρωπότητα.

Κανένας δε μπορεί να ξεχάσει εκείνο το καλοκαίρι όταν σαρκοβόρα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο άρχισαν να επιτίθενται και να τρώνε ζωντανούς λουόμενους.

Ο ροζ εφιάλτης είχε αρχίσει. Το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού ήταν κοντά.
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου