Review: ΦΡΑΠΕΣ




Αγαπάω τον φραπέ πιο πολύ απ' ότι ο Τόνι Μοντάνα αγαπάει την κοκαΐνη.
Στρώνω γραμμές νεσκαφέ και τις σνιφάρω με καλαμάκι.
Η μύτη μου είναι καφέ. Τα αγγεία έχουν σπάσει από την πολύ καφεΐνη και συνεχίζω.
Κάνω ντου σε μίνι μάρκετ με το crew μου και κατεβάζω νεσκαφέδες από τα ράφια δέκα δέκα.

Αγαπητοί αναγνώστες σήμερα θα σας παρουσιάσω την κριτική μου για το προϊόν "Φραπές".
Καπουτσίνο, φρεντοτσίνο, σοκολατοτσίνο, φρέντο, εσπρέσο κλπ μπορούν να πάνε στο διάολο και να μην ξαναγυρίσουν. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την πρωινή φραπεδιά. Αγαπάω τόσο πολύ τον φραπέ που τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο υπέρ του φραπέ, πίνω φραπέ.




Ο σωστός φραπές αποτελείται από τα εξής υλικά:
-3 κουταλιές νεσκαφέ
-νερό
-παγάκια

Οτιδήποτε άλλο όπως γάλα, ζάχαρη, στέβια (αν δω άνθρωπο να παραγγέλνει φραπέ με στέβια θα τον σπάσω επιτόπου), σοκολάτα, καραμέλα κλπ όχι απλά αλλοιώνουν την γεύση αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ προκαλούν μπέρι-μπέρι και σκορβούτο μαζί.

Ο φραπές στον οποίο αναφέρομαι αγοράστηκε και καταναλώθηκε το μεσημέρι της 20ής Απριλίου 2017. Κόστισε 2 ευρώ και 30 λεπτά.


Εξαιρετική γεύση με έντονο και πυκνό αφρό, σωστή αναλογία νερού με παγάκια. Το χθεσινό ηλιόλουστο απόγευμα βοήθησε στη γρήγορη κατανάλωσή του ενώ οι σχεδόν υπερφυσικές δυνατότητες της καφεΐνης όχι απλά βοήθησε στη χώνεψη της μεσημεριανής καρμπονάρας με ενάμιση κιλό μπέικον αλλά δημιούργησε ένα αίσθημα δημιουργικής ευθυμίας και διανοητικής διαύγειας. Από την πρώτη κιόλας γουλιά παρατήρησα την ευφορία και την ευφράδεια λόγου που προκαλεί ένα καλό ποτήρι παγωμένου φραπέ.





Τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατανάλωσης φραπέ ήταν γνωστά από την αρχαιότητα. Ο φραπές είναι μια τροφή πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά και Ω3 και αποτελεί μια πολύ καλή πηγή βιταμινών A,B,C,D,και E.

Το μόνο πράγμα καλύτερο από έναν φραπέ είναι δύο φραπέδες και αν δεν μπορείς να πιείς δύο φραπέδες μαζί τότε είναι καιρός να αποκτήσεις κότσια και να ρίξεις στον κάδο απορριμμάτων την εσπρεσιέρα και την καφετιέρα σου. Αγόρασε ένα κουτάκι νεσκαφέ και ένα σέικερ και χτύπα μια φραπεδιά.

Στο στρατό (υγειονομικό) χτυπάγαμε φραπεδιά σε κυπελάκι ούρων ή σε ποτήρι καλυμμένο με γάντι επειδή δεν είχαμε σέικερ και αντί για καλαμάκι χρησιμοποιούσαμε οδοντιατρικές σιελαντλίες γιατί είμαστε χαρντκορ και δεν μπορούσαμε χωρίς φραπέ.

Δίπλα από την καραμπίνα μου και το κουτί πρώτων βοηθειών έχω πάντα ένα μπουκαλάκι νερό και ένα σπαστό φραπέ έτσι ώστε σε περίπτωση zombie apocalypse να βαράω ζόμπια ρουφώντας φραπέ. Αγοράζω επίτηδες εισητήριο σε σαπιοκάραβα στυλ Δημητρούλα για να πίνω το βαπορίσιο φραπέ.

Δεν έχω παρά να δώσω 5/5 όχι μόνο στο χθεσινό φραπέ αλλά σε όλους τους φραπέδες.
Αγαπητή Νεσκαφέ στείλε μου λεφτά.
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου