ΚΛΑΡΚ




Σωτήριο έτος 2045
Όλη η παγκόσμια οικονομία πλέον στηρίζεται στα κλαρκ. Ο πολιτισμός έχει επηρεαστεί από τη μόδα των κλαρκ. Οι πολυκατοικίες και τα σπίτια βάφονται κίτρινα. Οι φωσφόριζε στολές χειριστών κλαρκ είναι το top fashion trend. Στα σχολεία και τα πανεπιστήμια οι νέοι μαθαίνουν τα πάντα για τα κλαρκ, οδήγηση, παραγωγή, πώληση, επιδιόρθωση κλπ. Αντί για αυτοκίνητα όλες οι μεταφορές γίνονται με κλαρκ. Λύθηκε και το πρόβλημα του πάρκινγκ αφού ένα κλαρκ μπορεί να σηκώσει ένα μικρότερο κλαρκ και αυτό με τη σειρά του ένα μικρότερο κλαρκ. Η κουλτούρα του κλαρκ έχει περάσει ακόμα και στις τροφές με φαγητά εμπνευσμένα απο τα κλαρκ. Το χόλυγουντ φτιάχνει συνέχεια ντοκιμαντέρ για την παραγωγή και ανάπτυξη τεχνολογίας κλαρκ. Οι πόλεμοι γίνονται με κλαρκ. Η ΝΑΣΑ έδεσε δυο πυράυλους πάνω σε ένα κλαρκ και η Αμερική έγινε η πρώτη χώρα που έστειλε κλαρκ στη σελήνη.

Με λένε Κλαρκ Κέντ και είμαι πωλητής κλαρκ στην επιχείρηση Κλαρκ Κεντ Ο.Ε. Κάθομαι αναπαυτικά πάνω στο κλαρκ μου. Μπαίνει ένας πελάτης πάνω σε ένα κλαρκ και μου λέει:

"Καλημέρα, με λένε Κλαρκ Γκέιμπλ και θέλω αν αγοράσω ένα καινούριο κλαρκ. Τί νέα μοντέλα κυκλοφορούν;"

Του δείχνω τα νέα μοντέλα κλαρκ, αποφασίζει να αγοράσει το κλαρκ61274912 της Κλαρκ και Κλαρκ. Πολύ καλή επιλογή. Το φορτώνω πάνω στο κλαρκ μου και του το παραδίδω στο δρόμο.
Αυτή ήταν τελικά η λύση για την παγκόσμια οικονομία. Αυτό είναι το νόημα της ζωής. Τα κλαρκ. Όλοι είναι ευτυχισμένοι Καταφέραμε και λύσαμε όλα τα προβλήματα.

Εκτός από την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα κλαρκ, γι αυτό και σε δυο χρόνια πεθάναμε όλοι από καρκίνο του πνεύμονα.
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου