ΠΑΣΧΑ




Ο ξάδερφος Ιορδάνης ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου. 

Στα 32 του του ήταν Emo skater και άραζε σκαλάκια Σύνταγμα. Μαύρα Vans, μαύρο τζιν, μαύρο T shirt, μαύρα μαλλιά, μαύρα νύχια, μαύρο eyeliner, μαύρο σκέιτ.

Στα 33 του και ενώ έκανε σκέιτ σε έναν ερημικό δρόμο μέσα στη νύχτα, τον πάτησε κατά λάθος ένα ταξιτζής. Το δικαστήριο έδωσε αποζημίωση στον ταξιτζή επειδή ο Ιορδάνης πήγαινε αντίθετα στο ρεύμα χωρίς να φοράει κάποιο διακριτικό.

Ο Ιορδάνης χτύπησε άσχημα το κεφάλι του.

Στα 34 του μπήκε στη Νεολαία Σύριζα.

Τώρα είναι 35 και είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος της.

Ο Ιορδάνης είναι vegan. Ο Ιορδάνης ποτέ δεν ήταν vegan. Η παραμικρή υποψία πρασινάδας στο πιάτο του ισοδυναμούσε με σκηνικά συνωστισμού στις αποβάθρες του Izmir. Επίσης υποψιάζομαι ότι ο Ιορδάνης ΔΕΝ είναι vegan αλλά το κάνει μόνο και μόνο για να την σπάσει σε όλους.

Ο σπασαρχιδισμός είναι το μόνο πράγμα στο οποίο πιστεύει ο Ιορδάνης.

Επίσης είναι ψυχοπαθής.
Το 2016 ο Ιορδάνης έγινε μέλος της ιστορικής θεατρικής ομάδας της Μαμούλαινας. 

Το 2017 όλα τα μέλης της εκτός του Ιορδάνη είχαν αποχωρήσει και δύο τρεις είχαν καταλήξει με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από το στρες που τους δημιουργούσε ο Ιορδάνης.

Η θεία, ο θείος και ο Ιορδάνης ήρθαν ακάλεστοι και χωρίς προειδοποίηση, Μεγάλη Παρασκευή στο σπίτι στο χωριό για να κάνουμε οικογενειακά Πάσχα. 

Ο Ιορδάνης πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής και του Σαββάτου να μας πρήζει τα παπάρια για την ένδοξη διαπραγμάτευση, την ιστορική σημασία του δημοψηφίσματος.

Για το πως είμαστε εθνοπροδότες που δεν πήγαμε να ψηφίσουμε.

Όταν δεν μίλαγε για αυτά τότε μίλαγε για το άτμισμα τσιμπουκάρωντας γρήγορες, υγρές ρουφηξιές από το vape του. Γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με ένα μείγμα εσάνς πικραμύγδαλου και κρεμμυδίλας. 

Η Κυριακή του Πάσχα ήταν το αποκορύφωμα. Ο Ιορδάνης άρχισε τις σχίζες νωρίς νωρίς για το πως είμαστε όλοι δολοφόνοι φασίστες και για το πως θα έπρεπε να μας στήσουν στον τοίχο και να μας εκτελέσουν επειδή θα ψήναμε αρνί. Προσπάθησαν να τον ηρεμίσουν με την υπόσχεση ότι θα του έφτιαχναν vegan μαγειρίτσα. Αυτό τον εξαγρίωσε και άλλο για κάποιο λόγο που ποτέ δεν κατάλαβα. 

Σε μια στιγμή τράβηξε την μπρίζα από το μοτέρ που γύριζε τη σούβλα και άρχισε να πετάει στάχτη πάνω στο ψητό. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει στη θεία ότι πρέπει να φύγουν ή να μαζέψουν τον Ιορδάνη. Η θεία και ο θείος παρέμεναν αδιάφοροι λέγοντας ότι “το παιδί απλά εκφράζεται”. Νομίζω ότι είδα σε μια στιγμή τον Ιορδάνη να ρίχνει ένα μειδίαμα ευχαρίστησης που τα έκανε όλα μπουρδέλο. 

Τα μάζεψαν και έφυγαν. Ο Ιορδάνης έγραψε μια ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ για το πόσο φρικτά πέρασε το Πάσχα με τους φασίστες κωλόβλαχους. 
cir Admin

Κοινωνιολόγος, marketeer, και διάφορα άλλα. Φτιάχνω μικρές ιστορίες και άρθρα based on 100% true events ή κάπου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου